Hendi Partypan voor braden, bakken en/of warmhouden

Hendi Partypan voor braden, bakken en/of warmhouden

Hendi Partypan voor braden, bakken en/of warmhouden

 

Deze handige party pan van Hendi kan gebruikt worden voor bakken, braden of warmhouden. De binnen pan is van aluminium met een goede anti-aanbaklaag. De pan is 40 cm in diameter en heeft een diepte van 5 cm. De deksel heeft een handig glazen kijkvenster waarvan in het midden een warmte werende greep zit, waarmee de deksel gemakkelijk kan worden gelicht.

Op de behuizing zittten ook twee stevige handgrepen van warmtewerend materiaal zodat ook de pan in zijn geheel gemakkelijk kan worden verplaatst. De bediening vindt plaats met een uitneembare stekker-thermostaat. Hiermee kan de temperatuur van de pan traploos worden geregeld. Een leuke pan voor bij een buffet.

Afmetingen exterieur: doorsnede 50 cm, hoogte 19 cm
Aansluiting: 230 Volt
Maximaal vermogen: 1400 Watt

– Hendi Partypan voor braden, bakken en/of warmhouden
ALLEEN VOOR ETEN NIET VOOR FUIVEN

prijs – Excl. BTW: €30,00

Eric Fels

leave a comment

Create AccountLog In Your Account