Partytenten van 4x8meter

Partytenten van 4x8meter

Partytenten van 4x8meter

Beschrijving:
Accessoires
Deze partytent wordt inclusief haringen en scheerlijnen geleverd. Hierdoor kan de tent extra worden verankerd bij slechtere weersomstandigheden. Daarnaast kun je bij ons additionele stormharingen en spanbanden aanschaffen voor het geval de tent bijvoorbeeld in slechtere weersomstandigheden geplaatst dient te worden.

Frame
Deze partytent heeft een metalen frame met gepoedercoate buizen. De staande buizen hebben een diameter van 38mm, de koppelstukken hebben een diameter van 42mm. De buizen kunnen gemakkelijk in de koppelstukken worden geschoven!

Gebruik
Deze partytent kan voor diverse doeleindes gebruikt worden. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, dient als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je op alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk! Wij adviseren je om deze tent met minimaal twee personen op te zetten.

Weerbestendigheid
Deze partytent is dankzij het stevige frame geschikt om meerdere dagen tot meerdere weken achter elkaar opgesteld te staan. Wij adviseren je de partytent na gebruik schoon en droog op te bergen om zo lang mogelijk van de partytent te kunnen genieten!

Zeilen
Het zeil van de partytent is 100% waterdicht. De zijwanden zijn gemaakt van polyester en bestaan uit een deurwand met ritssluiting, twee zijwanden met raam en een blinde wand. Deze worden door middel van elastieken met ballen bevestigt aan het dakzeil en op de hoekpunten aan de palen.

Partytenten van 4x8meter (3 stuks)
IDEAAL VOOR EEN TUINFEESTJE

prijs – Excl. BTW: € 35,00

Eric Fels

leave a comment

Create AccountLog In Your Account