Fris slaatje met mosseltjes

We ruimen de koelkast even op samen met jullie… 😉 Wat hebben we nog in de koeling zitten?

Ingrediënten

Veldsla, tuinbonen, paprika (rood, geel en groen), charlotten, peterselie, geraspte venkel, blokjes fetakaas, kerstomaatjes, mosseltjes, peper, currypoeder en olijfolie.

HOE GA JE TE WERK?

Kook de tuinbonen op voorand beetgaar.

Snij de paprika’s in fijne repen.

Snipper vervolgens de peterselie fijn.

Rasp de venkel met de fijnste rasp.

Snij de charlotten zo fijn mogelijk.

Kook de mosselen enkel met mosselkruiden en peper. Toevoegen van zout is niet nodig, mosselen zijn al zout genoeg op zich.

Kruid ze af naar smaak met peper en currypoeder.

Voeg de groenten samen tot een hip slaatje en kruidt af naar smaak. Voeg er uiteindelijk de blokjes fetakaas en olijfolie aan toe. Meng alles goed door elkaar.

Decoreer het geheel mooi op een bordje. Doe de mosseltjes erbovenop en decoreer met peterselie.

Smakelijk!

© Foto’s: Eric Fels
© Tekst: Anita Campforts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *