Een rijk gevulde afhaal schotel

Benodigdheden:
– Sla en een laag pasta
– Eitjes gevuld met hun dooier gemengd met wat mayonaise, mosterd peper en zout
– Abrikozen gevuld met verse tonijn sla
– Gekookte broccoli
– Kerstomaatjes
– Rosbief gewoon op mekaar laten dwarrelen tot een grote berg
– Mozzarella gerold in sesamzaadjes als decoratie
– Afwerken met wat vers fruit en paterselie

Smakelijk!

© Foto’s en tekst: Eric Fels


2 reacties

Van hees Ria · 2 februari 2018 op 10:14

Etentje bij ons thuis voor broers en zussen en ouders. 11 -12 personen op 10 maart

Eric Fels · 2 februari 2018 op 17:16

Ria ik bekijk het hier even en laat je iets weten na het weekend, het is hier nogal druk momenteel… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.