Klapstoelen

Een avondje feesten vraagt natuurlijk ook voor een goede stoel, erg belangrijk is de comfortabele zit.

Deze klapstoel is volledig zwart en wordt veel gebruikt in de evenementenbranche. Het is een makkelijke klapstoel, die weinig ruimte in beslag neemt en snel is opgezet.
Erg handige klapstoelen voor scholen, verenigingen en evenementen verhuur.


Klapstoel, zwarte zitting en grijze frame
Product Nummer: VTZ-0003
Huurprijs: € 2,00
Voorraad: 100 stuks
Makkelijk stapelbaar
Dit product is nieuw aangekocht in juni 2019


De VTZ Catering evenementen collectie

VTZ Catering heeft een gevarieerd aanbod van diverse evenementenproducten, die u kunt gebruiken voor feesten en andere gelegenheden. Wij leveren stijlvolle partytenten in allerlei formaten en kleuren, tenten, klapstoelen, stapelstoelen, klaptafels, bankettafels, keukenmateriaal en nog veel meer.

Wij hebben ook grote planten om uw tent of feestlocatie te decoreren, een beetje groen brengt stijl, warmte en een feestelijk gevoel tot bij u. 

Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires zoals stretchhoezen voor tafels, stoelen en banken. Ook hebben we prachtige voorzettogen, statafels en aanbouwkeukens, waarmee uw evenement een nog romantischer en bijna sprookjesachtig karakter krijgt. Ongeacht of u een particulier feest voor vrienden en familie of een professioneel evenement wilt gaan organiseren, u moet uw voorbereidingen beginnen met een bezoek te brengen aan vtz.be. Wij bieden u zeer voordelige prijzen en een snelle bezorging bij u thuis. Wij garanderen de Beste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer weer de beste prijs op de markt krijgt. En tot slot bieden wij persoonlijke service indien u vragen heeft over een van de vele evenementenproducten die wij u aanbieden. Neem contact op met VTZ Catering via telefoon of e-mail.


TAGS: #barkrukken #klaptafel #klapstoel #statafel

Terug naar overzicht