Klaptafel hout

Een passende tafel/tafels en tafelbekleding kiezen voor uw feest, dat is een erg belangrijke beslissing en geeft een extra dimensie aan uw sfeer tijdens uw feest.

Een feestje organiseren of gewoon lekker koken voor vrienden of beroep doen op een cateringbedrijf. Het huis gezellig aankleden en gastvrouw/gastheer spelen, kan heerlijk zijn. En mooie tafeldecoratie is dé ultieme sfeermaker. Die luxueuze tafelloper met bijpassende servietten, de kaarsjes die vrolijk staan te dansen op tafel ... : zij maken er een buitengewoon speciaal moment van. VTZ Catering kan hierin uw juiste partner zijn, wij beschikken over een ruim assortiment aan decoratiemateriaal.

Mooie tafeldecoratie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij VTZ Catering kan u prachtig aangeklede inspiratietafels komen ontdekken op aanvraag! Met liefde, zorg en oog voor detail worden deze samengesteld volgens de nieuwste trends.


Klaptafel hout, zwarte poten
Product Nummer: VTZ-0002 
Huurprijs: € 6,00
Voorraad: 10 stuks
Makkelijk stapelbaar
Dit product is nieuw aangekocht in juni 2019


Klaptafelinfo:

Klaptafel met afgeronde randen, kunststof gecoat plaatmateriaal, dikte 19 mm.
Speciale randbescherming door harde/zachte kunststof en afgeronde randen.
Tafelpoten van ronde buis met poedercoating, Ø 30 mm, en zwart kleurig.
Stapelbescherming door afstandhouders en veiligheidsvergrendeling van de sluiting in gemonteerde en ingeklapte toestand.
Hoogte 740 mm, hoogte van de ingeklapte tafel 10 cm.

Klaptafel, zeer stevig houten blad 1.80 meter
Ideaal voor binnen of buiten feesten


De VTZ Catering evenementen collectie

VTZ Catering heeft een gevarieerd aanbod van diverse evenementenproducten, die u kunt gebruiken voor feesten en andere gelegenheden. Wij leveren stijlvolle partytenten in allerlei formaten en kleuren, tenten, klapstoelen, stapelstoelen, klaptafels, bankettafels, keukenmateriaal en nog veel meer.

Wij hebben ook grote planten om uw tent of feestlocatie te decoreren, een beetje groen brengt stijl, warmte en een feestelijk gevoel tot bij u. 

Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires zoals stretchhoezen voor tafels, stoelen en banken. Ook hebben we prachtige voorzettogen, statafels en aanbouwkeukens, waarmee uw evenement een nog romantischer en bijna sprookjesachtig karakter krijgt. Ongeacht of u een particulier feest voor vrienden en familie of een professioneel evenement wilt gaan organiseren, u moet uw voorbereidingen beginnen met een bezoek te brengen aan vtz.be. Wij bieden u zeer voordelige prijzen en een snelle bezorging bij u thuis. Wij garanderen de Beste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer weer de beste prijs op de markt krijgt. En tot slot bieden wij persoonlijke service indien u vragen heeft over een van de vele evenementenproducten die wij u aanbieden. Neem contact op met VTZ Catering via telefoon of e-mail.


TAGS: #barkrukken #klaptafel #klapstoel #statafel

Terug naar overzicht