Luxe Barkruk

Waarom barkrukken huren?

Het is ook wel eens fijn om af en toe even te zitten. Barkrukken huren bij VTZ Catering zorgt voor voldoende zitgelegenheid voor iedere gast. Onze krukken zorgen er daarbij voor dat men kan zitten zonder zich af te zonderen van de feestende menigte. Door het hoge zitvlak kan men de barkrukken gemakkelijk aan een statafel of mobiele toog aanschuiven en op gelijke hoogte blijven met staande gasten. Even zittend uitrusten zonder iets van het feest te missen, barkrukken huren is dé oplossing.


Luxe barkruk, zwarte zitting
Product Nummer: VTZ-0001
Huurprijs: € 5,00
Voorraad: 50 stuks
Makkelijk stapelbaar
Dit product is nieuw aangekocht in juni 2019


De VTZ Catering evenementen collectie

VTZ Catering heeft een gevarieerd aanbod van diverse evenementenproducten, die u kunt gebruiken voor feesten en andere gelegenheden. Wij leveren stijlvolle partytenten in allerlei formaten en kleuren, tenten, klapstoelen, stapelstoelen, klaptafels, bankettafels, keukenmateriaal en nog veel meer.

Wij hebben ook grote planten om uw tent of feestlocatie te decoreren, een beetje groen brengt stijl, warmte en een feestelijk gevoel tot bij u. 

Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires zoals stretchhoezen voor tafels, stoelen en banken. Ook hebben we prachtige voorzettogen, statafels en aanbouwkeukens, waarmee uw evenement een nog romantischer en bijna sprookjesachtig karakter krijgt. Ongeacht of u een particulier feest voor vrienden en familie of een professioneel evenement wilt gaan organiseren, u moet uw voorbereidingen beginnen met een bezoek te brengen aan vtz.be. Wij bieden u zeer voordelige prijzen en een snelle bezorging bij u thuis. Wij garanderen de Beste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer weer de beste prijs op de markt krijgt. En tot slot bieden wij persoonlijke service indien u vragen heeft over een van de vele evenementenproducten die wij u aanbieden. Neem contact op met VTZ Catering via telefoon of e-mail.


TAGS: #barkrukken #klaptafel #klapstoel #statafel

Terug naar overzicht