Nieuwsberichten homepage 2017

Nieuwsberichten homepage 2017

::::: 2017 :::::

Nieuwjaarsfeest Vliegveld Oostmalle: Voor de leden van de EBZA paraclub stond er vandaag voor het tweede jaar een Nieuwjaarsfeest op de planning, koud en warm buffet met dessertjes.

Kerstmenu voor de familie Mertens: Kalkoenrollade, stroganoffsaus met gebakken patatjes en een beperkt dessertenbuffet dat was het Kerstmenu voor de Familie Mertens.

Kerstmenu voor de familie Van Eyndhoven: Een groot Kerstfeest was het daar bij de familie Van Eyndhoven. Van aperitiefhapjes en tomatensoep met ballekes tot diverse warme en koude gerechten en héél veel dessertjes.

Kerstmenu voor de familie Versmissen: Een groot koud buffet van diverse soorten vlees en vis, tomaat crevette en een ruim assortiment aan groenten en andere lekkere dingen dit alles met huisgemaakte kroketten.

Sergeantenviering van Brandweer Post Oostmalle: Een avond in december een goed moment om een hamburgeravond te organiseren en om de nieuwe sergeanten van brandweer Post Oostmalle te vieren.

Kerstfeest Familie Kenis: Beneden in de kelder aan de Notelaar vandaag een Kerstfeestje voor de Fam. Kenis, warm en koud buffet en héél véél dessertjes en veel tevreden mensen achteraf.

BBQ voor de vrijwilligers van Brandweer Post Schilde: Op 9 december 2017 mochten we in Schilde de BBQ verzorgen voor de vrijwilligers van de brandweer - Post Schilde. Het was een hele fijne lekkere avond.

Ontbijtbuffet voor LB18: Op 3 december 2017 mochten we in Oud-Turnhout het ontbijtbuffet serveren voor de aankomende verkiezingen, ook Margriet Hermans was aanwezig bij deze.

Brunch voor de vriendenclub Technische Dienst Oostmalle: Eerst een ontbijt en vervolgens een warm en koud buffet gevolgd door een hele batterij aan lekkere en zoete dessertjes.

Veldtoertocht Tornadospurters: Op 10 nov. 2017 verzorgden we de pompoensoep voor de "Tornadospurters" een veldtoertocht, vertrek en aankomst sporthal GO! in Oostmalle. We leverden 120 liter pompoensoep.

Receptie 25 jaar brandweer Post Schilde: Een grote receptie in de nieuwe feestzaal van de "Werft 44" in Schilde. De brandweer van Schilde viert haar 25ste verjaardag met een groot feestjaar.

Boeteteerfeest brandweer Post Oostmalle: Jaarlijks boeteteerfeest voor zo'n 45 vrijwillige en beroeps brandweermensen in de Post Oostmalle, warm buffet met heel veel diverse gerechten.

Jaarfeest en vergadering Red Knights: Jaarlijkse gewoonte een goede maaltijd en dan vergaderen ivm de planning voor het aankomende jaar voor de motorclub Red Knights Chapter 8.

Verjaardagsfeest Oostmalle: Aanleveren aan huis ja ook dat doen we voor een geslaagde verjaardag, vandaag voor een kleinere groep van 25 personen een koud buffet aangeleverd.

Breughelfeest @ Fly In Oostmalle: Als afsluiter van een geslaagd weekend in Oostmalle verzorgden we eveneens een breughelfeest voor 120 vrijwillige medewerkers die zagen dat het goed was.

BBQ @ Fly In Oostmalle: We mochten een BBQ verzorgen voor 200 personen tijdens de drukbezochte opendeurdagen op het vliegveld, meteen een goede test voor VTZ voor de nabije toekomst.


Terug naar overzicht