Nieuwsberichten homepage 2018

Nieuwsberichten homepage 2018

::::: 2018 :::::

De warmste week: Op 14 december zullen we een pastabuffet aanleveren op de Pasec te Malle om aldaar de 100 genodigden een heerlijke maaltijd voor te zetten ten voordele van de warmste week.

Fotoreportage: Stefan Knaepkens was zo vriendelijk te komen fotograferen tijdens de voorbereidingen van de receptie/walkingdinner ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Rode Kruis Malle. KLIK HIER

Reactie Wilfried Peeters: Receptie Rode Kruis | De viering van 50 jaar Rode kruis-Malle was mede een groot succes met de denderende catering van VTZ , de ganse avond door en er werd véél en lekker gegeten.

Kerstmis volgeboekt: Beste klanten wij hebben de inschrijvingen voor Kerstmis 2018 moeten afsluiten, we willen er voor zorgen dat we kwaliteit kunnen garanderen aan onze aanvaarde bestellingen.

Sint-JorisgildeOp 1 december 2018 verzorgen we het feest voor de “Sint-Jorisgilde”. Zo'n 120 schutters zullen er een heerlijk warm buffet aangeboden krijgen in de Zaal "De Notelaar" in Oostmalle.

Veldtoertocht Tornadospurters: Op 10 november 2018 verzorgen we pompoensoep voor de "Tornadospurters" een veldtoertocht, plaats: sporthal GO! in Oostmalle. Die dag leveren we 120 liter pompoensoep aan.

Teambuilding Zonnepanelen Izen: BBQ op het domein van de Ark van Noë te Lichtaart de personeelsleden van Izen hadden hun teambuilding daar en sloten de prachtig zonnige dag af met een heerlijke BBQ van VTZ.

Ouderavond met BBQ - GielsBos: Dubbele boeking vandaag en Anita deed haar eerste BBQ helemaal alleen in het GielsBos. Alles verliep vlot en de ouders en verantwoordelijken zagen dat het goed was.

Opendeurdag brandweer Kasterlee: Vandaag mocht de Brandweer Post Kasterlee weer rekenen op een druk bezochte opendeurdag, wij mochten er in staan voor de vele hapjes.

Teambuilding Landbouwkrediet: BBQ op het domein van de Ark van Noë te Lichtaart de personeelsleden hadden hun teambuilding daar en sloten de prachtig zonnige dag af met een heerlijke BBQ van VTZ.

Teambuilding: BBQ op het domein van de Ark van Noë te Lichtaart de personeelsleden hadden hun teambuilding daar en sloten de prachtig zonnige dag af met een heerlijke BBQ.

Familieavond met Paellaschotel: Vandaag een klein familiefeest verzorgt. Op het menu stonden hapjes paella en dessertjes. De paella werd klaargemaakt in een grote pan van 64 cm doorsnede.

75 jaar KWB Rijkevorsel: Een grote receptie voor het 75jarig bestaan van de afdeling KWB Rijkevorsel dat was het doel en de vele positieve commentaren namen we graag mee.

Modeshow Ark van Noë: 350 vrouwen kwamen kijken naar de modeshow georganiseerd door de plaatselijke handelaars van Kasterlee, VTZ zorgde voor de pastaschotels en dessertjes.

Beachfestival Ark van Noë: Veel volk voor de zomereditie van de Ark beach. Wij zorgden voor de aangepaste standen met streetfood, bestaande uit veel vlees en verse groenten.

Verjaardagsfeest in Nijlen: Een grote receptie voor de dubbele viering van Lief & Jef voor hun aankomende 50-jarige verjaardag. Tijd noch moeite werd gespaard om dit alles in goede banen te leiden.

BBQ personeelsfeest @ GielsBos: 350 genodigde personeelsleden van het GielsBos mochten genieten van een overheerlijke BBQ met aangepaste dessertjes door VTZ verzorgt.

Verjaardagsfeest in Lichtaart: Een grote receptie voor de viering van Christel haar verjaardag. We namen extra zorgen want het was voor familie dat we deze mochten organiseren.

Communiefeest in Oostmalle: Communieperiode en wij mochten een groots familiefeest aanleveren voor de communiekant, mooi weer en een tuinfeest wat wil een mens nog meer.

Verjaardagsfeest in de Ark van Noë: Een groot feest omdat ons Moe 90 jaar geworden is, heel de familie was er bij en wij verzorgden de catering, van aperitiefhapjes tot warm eten, dessertjes enz...

Ontbijt Red Knights: Jaarlijks ontbijt voor de motorclub Red Knights Chapter 8, de motorrijders van de brandweer hadden een gezellig ontbijt met hele grote pannen spek en eieren.

Gratis dessertenbuffet: Winnaar Fam. Kenis Heerlijke woensdagmiddag Ja zene... De kinderen hebben nogal gesmikkeld van de overheerlijke verjaardagstaart. 

Sluitingsprijs veldrijden Oostmalle: Een heerlijk warm buffet voor de vrijwillige medewerkers van het Rode Kruis die de kou trotseerden tijdens de sluitingsprijs op het vliegveld van Oostmalle.

Gratis dessertenbuffet: Winnaar Inge Van Giel Eric en Anita, Nogmaals hartelijk dank voor het dessertbuffet. Alles was superlekker!  De soezen moesten er als eerste aan, superlekker zeiden de kids.

Gratis dessertenbuffet: Winnaar Martine Van Gorp - We hebben genoten van al dat lekkers het was overheerlijk. Merci Anita, Eric en Rob, jullie verdienen een dikke 10 op 10...

Gratis dessertenbuffet: Winnaar Chris Mertens - Eric en Anita zeer lekker en verzorgd dessertenbuffet kan niet beter. Wij hebben er allemaal van genoten, super bedankt!!!

BBQ @ GielsBos: 100 genodigden voor een overheerlijke BBQ met als verrassing 2 super grote zelfgemaakte cakes, volledig versiert met bloemen en het logo, een leuke dag met het zonnetje in de rug, heerlijk.

Familiefeestje Marcel Dierckx: Goulash van rundsvlees, kip curry met rijst, gebakken patatjes en een ruim assortiment warme groenten, natuurlijk kon een grote portie chocomousse niet ontbreken.


Terug naar overzicht