Onze foodtruck service

Afgelopen weekend mocht onze foodtruck nog eens buiten komen. In Tielen en Gierle werd een literaire tuintoer georganiseerd. Catering VTZ mocht er zijn foodtruck parkeren om de cultuurliefhebbers van een hapje en een drankje te voorzien.

Chris van Camp passeerde zowel aan de bibliotheek van Tielen als in een idylische tuin in Gierle om er voor te lezen uit haar boek "De Kus van Dabrowski". Het boek werd zelfs onder Corona-gesternte een succes, de must-read van de lockdown. 

Iedereen was uitgenodigd om zijn/haar eigen stoeltje neer te poten en te komen genieten van een leuke one-woman show van deze kleurrijke schrijfster. Want dit was zeker geen gewone boekleesavond. Chris van Camp wist haar publiek maar liefst 3 u te boeien met onderhoudende verhalen en sfeervolle muziek. Het publiek mocht gewoon meedoen aan de discussie en onderwerpen aangeven, interactie ten top. 

Catering VTZ voorzag iedereen van lekkere wraps en bruschetta's en de drankjes vloeiden rijkelijk.

KLIK HIER voor enkele sfeerfoto's


Catering VTZ verhuurt zowat 1000 artikels. Altijd nieuwe en verzorgde producten voor uw feest privé of zakelijk. Aarzel niet ons te contacteren...

- Over catering VTZ
- Catering op maat
- Te huur feestmateriaal
- Fotoreportages (798)
- Kalender catering VTZ
- Referenties
- Bedrijfsfolder
- Gerechtenlijst