Over ons

HEB JE EEN EVENEMENT TE ORGANISEREN? PROFESSIONEEL OF PERSOONLIJK? MAAKT NIET UIT, BIJ VTZ BEN JE AAN HET JUISTE ADRES. VTZ IS ENERZIJDS EEN ZELFSTANDIG CATERINGBEDRIJF DAT AL UW FEESTEN VOOR U VERZORGT, SCHOTELS VOOR U BEREIDT OM AF TE HALEN OF TER PLAATSE KOMT VOOR EEN HEUSE SHOWCOOKING. ANDERZIJDS HEEFT VTZ OOK EEN KOOKCLUB IN HUN RANGEN OM KOOKERVARINGEN TE DELEN, KOOKCLUB VZW VTZ ( VOLLEDIG TER ZAKE ).

VTZ is ontstaan uit een privé-initiatief van Anita en Eric. Twee horeca-mensen in hart en nieren die houden van lekker eten en alles wat gezellig is. Deze mensen stralen samen een positieve vibe uit en helpen de klant verder met de glimlach.

Samen baten zij een zelfstandig cateringbedrijf uit. Bij hen kun je terecht voor al uw feesten, evenementen en andere organisaties. Groot of klein het maakt niet uit. Ze koken graag en veel met de klemtoon op gezonde (h)eerlijke voeding. Ze maken ook kant en klare schotels om af te halen. De klant vraagt en zij staan klaar met raad en daad. “Wij denken letterlijk met u mee.”

Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake )

“Omdat wij graag onze kennis en ervaringen willen delen met anderen, ons inzetten voor de gemeenschap en simpelweg genieten van een gezellig samenzijn zijn we gestart met Kookclub VZW VTZ.” Aan het woord zijn Eric en Anita van VTZ. Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake ) is een gezellig groepje prettig gestoorde feestvierders die staan voor Volledig Ter Zake en héél soms voor Veel Te Zat. Een groepje dat zichzelf en anderen wil verwennen met simpele eerlijke gerechten zonder veel poespas. Een bont gezelschap van diverse pluimage, met een duidelijk gemeenschappelijk standpunt: “tafels genot”!

© Foto’s | Eric Fels
© Tekst: Anita Campforts

Wij kopen onze producten aan bij ons in de buurt...