Statafel

Een leuke hoge statafel is ideaal om uw gasten gezellig te laten praten en toch ook een handige plaats hebben voor hun glazen en hapjes te plaatsen. Statafels zijn een vaste waarde voor recepties, walking dinners en andere events.

Inklapbare statafel Favourite High - rond diameter 85cm
Eigenschappen:
- Klaptafel is gemakkelijk open dicht te klappen zonder gereedschap en beschikt over een zelf blokkerend plooisysteem.
- De poten zijn voorzien van slijtvaste oversteekdoppen.
- De tafels kunnen in dicht geklapte stand rechtop blijven staan.
- Frame hamerslag
- Tafelblad Sevelit, grijs marmer
- Watervast verlijmde spaanplaat met tweezijdige decoratieve kunststofbekleding op basis van melamine hars.
- Hittebestendig, Uv-bestendig, kras- & vlekkenvrij, sigaret bestendig.
- Rand: aangegoten polypropyleen voor een optimale bescherming, dikte 32mm.
- Afmetingen: Ø85 cm, hoogte 115 cm, dikte blad 32mm.


Statafel, zwarte poten, grijze marmerkleurig blad
Product Nummer: VTZ-0004
Huurprijs: € 9,00
Voorraad: 12 stuks
Makkelijk stapelbaar
Dit product is nieuw aangekocht in juni 2019


De VTZ Catering evenementen collectie

VTZ Catering heeft een gevarieerd aanbod van diverse evenementenproducten, die u kunt gebruiken voor feesten en andere gelegenheden. Wij leveren stijlvolle partytenten in allerlei formaten en kleuren, tenten, klapstoelen, stapelstoelen, klaptafels, bankettafels, keukenmateriaal en nog veel meer.

Wij hebben ook grote planten om uw tent of feestlocatie te decoreren, een beetje groen brengt stijl, warmte en een feestelijk gevoel tot bij u. 

Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires zoals stretchhoezen voor tafels, stoelen en banken. Ook hebben we prachtige voorzettogen, statafels en aanbouwkeukens, waarmee uw evenement een nog romantischer en bijna sprookjesachtig karakter krijgt. Ongeacht of u een particulier feest voor vrienden en familie of een professioneel evenement wilt gaan organiseren, u moet uw voorbereidingen beginnen met een bezoek te brengen aan vtz.be. Wij bieden u zeer voordelige prijzen en een snelle bezorging bij u thuis. Wij garanderen de Beste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer weer de beste prijs op de markt krijgt. En tot slot bieden wij persoonlijke service indien u vragen heeft over een van de vele evenementenproducten die wij u aanbieden. Neem contact op met VTZ Catering via telefoon of e-mail.


TAGS: #barkrukken #klaptafel #klapstoel #statafel

Terug naar overzicht