Aperitiefhapje grijze garnalen

Aperitiefhapje grijze garnalen

Zeer fris aperitiefhapje van grijze garnalen, mango en granaatappel.

Ingrediënten:

- 250 g grijze garnalen
- ½ mango
- Verse bladpeterselie
- Verse bieslook
- Olijfolie
- Peper (geen zout door de garnalen)
- Granaatappel pitjes

Pel de garnalen.
Schil de mango met een dunschiller.
Snij de mango door rondom de pit, hak in de pit met je mes en je kunt deze verwijderen.
Snij deze vervolgens in kleine blokjes.

Neem de verse bladpeterselie en knip deze met een schaar fijn in een glas.
Doe de garnalen erbij en voeg een beetje peper en olijfolie toe. Meng alles goed onder elkaar.

Vul vervolgens de glaasjes.
Eerst de mango.
Dan de garnalen.
Dan de granaatappel pitjes.
Voor de afwerking nog enkele stengeltjes bieslook erop.

Smakelijk!

Terug naar overzicht