Over Catering VTZ

U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van een simpele catering tot het organiseren van een heuse party met een concept naar keuze. Bij ons stopt het niet bij lekkere gerechten. Wij leveren een dienst op maat, steeds met liefde voor het vak en een hart voor uw gasten.

Het gevoel en de ervaring is naast natuurlijk het lekkere eten, het belangrijkste. Het is het totaal-pakket dat telt. Wij streven ernaar dat u een ervaring rijker bent. Dat u op deze dag kunt terugkijken met een warm hart en een voldaan gevoel.

U vindt bij ons zowel klassiekers met keuze van een lekkere pasta tot culinaire hoogstandjes. Maar de seizoensgebonden keuken van chef Eric Fels is altijd in beweging. De gerechten veranderen voortdurend. Als hij staat te koken met zijn team loopt het veranderingsproces onverminderd door. En op die manier blijft zijn keuken spontaan, speels, vernieuwend. 


Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake )

“Omdat wij graag onze kennis en ervaringen willen delen met anderen, ons inzetten voor de gemeenschap en simpelweg genieten van een gezellig samenzijn zijn we gestart met Kookclub VZW VTZ.” Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake ) is een gezellig groepje prettig gestoorde feestvierders die staan voor Volledig Ter Zake en héél soms voor Veel Te Zat. Een groepje dat zichzelf en anderen wil verwennen met simpele eerlijke gerechten zonder veel poespas. Een bont gezelschap van diverse pluimage, met een duidelijk gemeenschappelijk standpunt: “tafels genot”!

© Foto’s | Eric Fels
© Tekst: Anita Campforts