Zoeken:

Over Catering VTZ

U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van een simpele catering tot het organiseren van een heuse party met een concept naar keuze. Bij ons stopt het niet bij lekkere gerechten. Wij leveren een dienst op maat, steeds met liefde voor het vak en een hart voor uw gasten.

Catering VTZ ligt verscholen in het groen en omgeven door eeuwenoude bomen.

De sublieme harmonie tussen de natuur en onze creativiteit zorgen ervoor dat uw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Laat ons u verwennen met een keuze uit zowel klassiekers als eigenzinnige gerechten. Zowel eigentijdse creaties als gerechten uit de wereldkeuken. Wij zijn altijd in beweging. Onze gerechten veranderen voortdurend. Als wij staan te koken met ons team loopt het veranderingsproces onverminderd door. En op die manier blijft onze keuken spontaan, speels en vernieuwend.

Het is ons ultieme streven om u een ervaring rijker te maken. Dat u op deze dag kunt terugkijken met een warm hart en een voldaan gevoel. 


Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake )

“Omdat wij graag onze kennis en ervaringen willen delen met anderen, ons inzetten voor de gemeenschap en simpelweg genieten van een gezellig samenzijn zijn we gestart met Kookclub VZW VTZ.” Kookclub vzw VTZ ( Volledig Ter Zake ) is een gezellig groepje prettig gestoorde feestvierders die staan voor Volledig Ter Zake en héél soms voor Veel Te Zat. Een groepje dat zichzelf en anderen wil verwennen met simpele eerlijke gerechten zonder veel poespas. Een bont gezelschap van diverse pluimage, met een duidelijk gemeenschappelijk standpunt: “tafels genot”!

© Foto’s | Eric Fels
© Tekst: Anita Campforts