VTZ is vrij actief en als jong catering bedrijf hebben we toch al diverse festiviteiten mogen behartigen, hieronder een greep van deze en reacties van onze klanten...

Wat klanten ervan vonden...

Het is altijd leuk om achteraf wat Feedback te krijgen van de klanten, zo kunnen wij ons verder specialiseren en steeds verbeteren in onze doelstellingen...

Wim Helsen | Personeelsfeest Gemeente Malle

Eric, Anita en team, mooi filmpje. Is inderdaad ‘n correcte weergave van hoe onze ganse personeelsdag /feest is geweest, GEWELDIG !!!!Daarom een aanrader voor wie nog twijfels heeft over ‘n goeie traiteur dienst. Noem het gerust een totaal-traiteur-concept !!!! Wij moesten ons van dit gegeven niets aantrekken, over alles was nagedacht en alles was tot in ‘t kleinste detail netjes verzorgd !!!!! Nogmaals dikke merci Eric en Anita !!!! Jullie zijn een topteam waar wij met ons feestcomité personeel Gemeente en OCMW Malle nog regelmatig van gebruik zullen maken !!!!!! 👍🏻👍🏻👍🏻 TOPPERS !!!!!! KLIK HIER

Kobie Burgers | Personeelsfeest Gemeente Malle

Hi, Anita en Eric

Eerst en vooral willen we jullie allemaal heel hard bedanken voor de fantastische catering en organisatie! Mee dankzij jullie hebben onze collega’s een prachtige dag gehad. We hebben de lat hoog gelegd voor eventuele volgende edities.

Wouter Verhoeven | Walking dinner BEO Bank

Hey Eric, kan je mij een aantal foto’s van de lekkernijen van gisteren bezorgen? Op het hoofdkantoor van de bank maken ze nog wat gratis reclame indien ik ze doorstuur 😉. Het was een mooie avond gisteren! Bedankt om er mee een succes van te maken!
Groetjes

Ludo | Landelijke Gilde

Anita, Eric, namens het ganse bestuur willen we jullie danken voor de voortreffelijke catering op de receptie van de Landelijke Gilde Westmalle van 13 april 2019. Iedereen was lovend over jullie prestatie aldaar.
ludo@besure-kbc.be

Dirk Keysers | Walking dinner Landelijke Gilde

De catering van de receptie/walking dinner van de Landelijke gilde Westmalle was zeer knap gedaan door VTZ Catering. Zeer smakelijke hapjes. Keuze en variatie was zeer uitgebreid. Het was zo uitgebreid dat je volledig had gegeten. Iedereen was verwonderd van de variatie en hoeveelheid die aangeboden werd. Wij krijgen niets anders dan goede reactie's over de receptie. Knap gedaan en nog een dikke proficiat voor de hele ploeg van VTZ Catering.
Vriendelijke groeten Dirk Keysers.

Joke Scheurweghs | Personeelsfeest

We hebben VTZ Catering gevraagd voor een personeelsfeest, een mooie offerte gekregen en nadien waren onze tientallen wijzigingen geen probleem - waarvoor nogmaals onze excuses :) het eten was zeer lekker, iedereen vond zijn ding in het buffet en er was meer dan voldoende waardoor we de dag nadien allemaal rustig verder konden genieten van de dessertjes. Ik heb niet enorm veel ervaring met traiteurs maar deze is echt een aanrader! 

Kenny Dossche Core ICT | Verjaardagsfeest

Vooreerst hartelijk dank voor de zeer professionele en hartelijke bediening op ons event.Onze gasten waren zeer tevreden over de catering, bediening & sfeer omkadering

FRANçOIS MEEUSEN | Warm Kerstbuffet

Opmerkingen: Het warm buffet was heel lekker, meer dan voldoende en met eigengemaakte kroketjes. Prima service, voor herhaling vatbaar

WILFRIED PEETERS | Receptie | Walking dinner Rode Kruis

De viering van 50 jaar Rode kruis-Malle was mede een groot succes met de denderende catering van VTZ , de ganse avond door. en er werd veel gegeten, en was zeer lekker.

PAUL PAELEMAN | Ontbijtbuffet

Eric, bedankt voor de fantastische service en het super lekker ontbijt. Iedereen was vol lof. Zéér lekker, meer dan genoeg, buitengewone service en vooral... voor herhaling vatbaar. Op naar de volgende samenwerking want dat komt er zeker!!

RIA VAN HEES | Familiefeest

Dag Eric en dag Anita,

Het was super, zeer lekker en meer dan voldoende. Heel veel lof ontvangen en een dikke proficiat aan gans jullie team. Reclame is er gemaakt. Dank je

DAVE VERELST | Feestje van het Rode Kruis Malle

Het etentje van het Rode Kruis was een enorm succes ik heb heel lekker gegeten.

Nogmaals bedankt hiervoor

INGE VAN GIEL | Winnares dessertenbuffet

Eric en Anita,

Nogmaals hartelijk dank voor het dessertbuffet. In bijlage een foto, eentje, want ze staan hier al niet meer zo graag op de foto.

Alles was superlekker! De soezen moesten er als eerste aan, superlekker zeiden de kids.

De speculaas bavarois, mmmm, daar ben ik persoonlijk wat fan van. De tiramisu overheerlijk! De speculaaskoekjes top! De chocolademousse, mmmm, om duimen van af te likken, smaakt gewoon naar meer!

Super dessertjes! Groetjes Inge

MARTINE VAN GORP | Dessertenbuffet winnares en lunch Oostmalle

De cake was erg lekker, net zoals de goulash en de frietjes. Jullie speculaaskoekjes zijn zo lekker dat je ze zou verstoppen om er zeker van te zijn dat niemand anders ze opeet.

TIBO MEEUWSEN | Proever wedstrijd dessertenbuffet

Papa kijkend hoe dat de zoon smaakvol zijn dessertjes op eet! Het was heel lekker dank u!...

SANNE MEEUWSEN | Winnares wedstrijd dessertenbuffet

Dag Eric en dag Anita, het was super lekker!

DRIES MERTENS | Regelmatige proever van ons eten

haha... ik ben fan! :-) ... Zowel de hoofdgerechten als van de dessertjes

FAMILIE KENIS | Winnares wedstrijd dessertenbuffet

Heerlijke woensdagmiddag Ja zene... De kinderen hebben nogal gesmikkeld

Martine Van Gorp | Winnares wedstrijd dessertenbuffet

We hebben genoten van al dat lekkers. Merci Anita, Eric en Rob, jullie verdienen een dikke 10 op 10...

CHRIS MERTENS | Winnares wedstrijd dessertenbuffet

Eric en Anita zeer lekker en verzorgd dessertenbuffet kan niet beter. Wij hebben er allemaal van genoten, super bedankt!!!

ANKA DU LION | Winnares wedstrijd dessertenbuffet

Het was top!!! En je proefde dat het met liefde is gemaakt!

TINIE LAUWERS | Dessertenbuffet @ GielsBos

Het was super lekker!!! Merci!

TINE VAN EYNDHOVEN | Familiefeest

En wij waren met de ganse familie super blij met dit overheerlijke kerstdiner!!!!

DANIËL EN TOOS | Familiefeest

Dank aan Anita, Eric en Rob! Kei lekker, heel uitgebreid en prachtig gepresenteerd!

LEYSEN DIDI | AFHAAL KOUDE SCHOTEL

Het was ongelooflijk lekker en verzorgd. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!!!

GREET VAN DAMME | Buffet Rode Kruis Malle

Dag Eric en dag Anita,

Omdat ik tot driemaal toe in het Veiligheidscentrum moest zijn zowel voor het meegeven als voor het recupereren van rea-poppen had ik gehoopt jullie vorige week “tegen het lijf te lopen”. Dat me dit uiteindelijk niet lukte had tegelijk ook een beetje met tijdnood te maken.

Ben net terug van enkele dagen “er tussenuit” en bedenk nu dat ik jullie nog steeds niet persoonlijk heb kunnen feliciteren voor de geweldige kook-prestatie van ondertussen anderhalve week geleden.

Hoewel jullie laten uitschijnen dat het “de gewoonste zaak van de wereld” is om voor zoveel mondjes wat lekkers klaar te zetten, zo vanzelfsprekend lijkt me dat nu ook weer niet. HOED AF!

Er was niet alleen voor kwantiteit maar vooral voor kwaliteit gezorgd. Wat een buffet, zeg! By the way die saus met curry vond ik gewoonweg geweldig.

Dat er bovendien niet weinig dessertjes aan te pas kwamen verdient een dikke duim omhoog. Zelfs 3 kleinkinderen (in oppas bij ons thuis) en hun mama hebben achteraf nog mee kunnen genieten van de lekkernijen.

P.S.

Het brengt bij mij alleszins een zekere gemoedsrust teweeg in het vooruitzicht van de receptie t.g.v. 50 RK Malle.

Greetings en nogmaals een over verdiend proficiat. Er was aan alles gedacht. Gastvrijheid troef!

FAMILIE VAN HEES | Ontbijtenbuffet

Het was fantastisch en het ganse gezelschap heeft ervan genoten. Ik heb uw visitekaartjes aan de genodigden mee gegeven. U hoort nog van ons. U mag ons steeds als referentie doorgeven. Fam. Van Hees

Wenst u een reactie te geven op ons, doe dat gerust hier onder...

Dank voor uw interesse, nu nog even verzenden drukken en u krijgt spoedig antwoord van ons...
Groetjes team VTZ Catering