Wraps met zalm

Wraps met zalm

Het afgelopen jaar hebben we al heel wat recepties mogen verzorgen. Wat telkens weer opvalt, onze wraps zijn superpopulair. Wil je ze zelf ook eens maken? Hier is ons geheim.

Ingrediënten

- wraps, je vind ze in elke supermarkt en je kunt variëren zo veel je wil
- gemengde sla
- gerookte zalm
- rode ui
- olijfolie
- citroen
- peper
- grof zeezout
- kruidenkaas naar keuze
- tomaat

Werkwijze

Je neemt de wraps uit de verpakking en besmeert ze rijkelijk met de kruidenkaas.
Leg de gemengde sla in een brede lijn van +- 5cm over de hele breedte van de wrap.
Scheur de gerookte zalm in hapklare stukken en verspreidt ze rijkelijk over de sla.
Snij de tomaat eerst in de helft door en snij deze helften dan in mooie schijfjes. Bedek hier de zalm mee.
Hak de rode ui in fijne snippers en garneer deze over de tomaten.
Kruid het geheel met het grof zeezout en de peper.
Besprenkel alles met de olijfolie en werk af met zeste van citroen, gebruik hiervoor een fijne rasp. Let op dat je enkel het geel gebruikt, het witte gedeelte net onder schil smaakt bitter. Zo krijg je er de ideale fraicheur in.
Rol tenslotte de wrap stevig en gelijkmatig op. Snij deze vervolgens in gelijke stukken en je aperitief-hapje is klaar.

Smakelijk!

Terug naar overzicht