Koekjes bakken met speculaas

Koekjes bakken met speculaas

Een zelf gebakken koekje met speculaas dat smaakt toch zo heerlijk... Wel hier ons recept.

Ingrediënten:

100 gram suiker
200 gram (zachte) boter
300 gram patisserie bloem
100 gram gemalen speculaas

Een snuifje zout

Zet uw oven op 175°

Zorg dat uw boter kamertemperatuur heeft.
Voeg alle ingrediënten in een kom en meng ze tot één geheel.
Wanneer het deeg aan mekaar blijft hangen is het OK.
Voeg naar harte lust gemalen speculaas toe en meng het onder je deeg.

Rol uw deeg uit tot een dikte van ongeveer 1 cm en proportioneer nu uw koekjes.Leg de koekjes niet te dicht bij mekaar op een bakpapier.

Plaats deze dan voor 20 minuten in de oven.
(LET WEL: Iedere oven is anders neem dus 15 minuten om te starten dan kun je altijd nog even laten staan).

Smakelijk!

Terug naar overzicht