Zoeken:

Hoe alles voor mij veranderde...

Spannend hé, zo'n eerste les. De eerste stap zetten in het onbekende. Het vergt toch wel wat lef om je in te schrijven voor een gratis proefles. Talrijke vragen flitsen in een paar seconden tijd door je hoofd: 

Waar kom ik terecht?
Wie zijn de anderen?
Wat kan ik verwachten?
Is dit wel iets voor mij?
Ga ik dit wel kunnen?
Wat als...?
...

Ook ik heb ooit die eerste stap gezet. Jaren was ikzelf zoekende naar die perfecte groep, die perfecte leermeester, dat perfecte moment. Het zinderde altijd op de achtergrond in mijn hoofd. Ik kocht alle boeken over tai chi die ik tegenkwam. (Ja, ik ben een echte lezer.) Bij elke film waarin tai chi bewegingen te zien waren, werden mijn ogen vastgezogen aan het scherm. Die films bekeek ik keer op keer. Het leek allemaal een verre droom tot ik totaal onverwacht een affiche tegenkwam in mijn eigen geboortedorp met de woorden: TAI CHI Chi Kung Gratis Proefles.

Samen met mijn zus schreef ik me in. Die dag ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik voelde het nog niet meteen. In het begin was het gewoon een avondje uit, een soort Ladies Night. Maar na een tijd, toen ik meer begon te oefenen, was het alsof de muur die ik al die tijd rond mij had opgebouwd begon te vervagen.

Het vervolg

Wil je meer weten of eens komen proeven? 

Dank voor uw interesse, nu nog even verzenden drukken en u krijgt spoedig antwoord van ons...
Groetjes team VTZ Catering


Catering VTZ verhuurt zowat 1000 artikels. Altijd nieuwe en verzorgde producten voor uw feest privé of zakelijk. Aarzel niet ons te contacteren...

- Over catering VTZ
- Catering op maat
- Te huur feestmateriaal
- Fotoreportages (798)
- Kalender catering VTZ
- Referenties
- Bedrijfsfolder
- Gerechtenlijst