Zoeken:

Event Catering

VTZ Catering is de partner voor uw evenement. Organiseer je een personeelsfeest, een parkfeest of festival? Wij bouwen voor u een heus fooddorp met diverse stands, tafels en stoelen. Dankzij onze ervaring is diversiteit in ons voedingsaanbod gegarandeerd.

Wij hebben verschillende mogelijkheden om van uw evenement een uniek, lekker en komfortabel geheel te maken. Alles gebeurt uiteraard in samenspraak met u.

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier.

Dank voor uw interesse, nu nog even verzenden drukken en u krijgt spoedig antwoord van ons...
Groetjes team VTZ Catering

VTZ catering staat vooral bekend als foodpartner met een (h)eerlijke keuken, maar we zijn meer dan dat. Wij staan u graag bij met raad en daad tijdens de voorbereidingen naar uw evenement, personeelsfeest of familieparty. U kunt bij ons terecht voor meer dan eten alleen. Wij bieden u graag een totaalconcept aan zodat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft.

U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van een simpele catering tot het organiseren van een heuse party met een concept naar keuze. Bij ons stopt het niet bij lekkere gerechten. Wij leveren een dienst op maat, steeds met liefde voor het vak en een hart voor uw gasten.

Het gevoel en de ervaring is naast natuurlijk het lekkere eten, het belangrijkste. Het is het totaal-pakket dat telt. Wij streven ernaar dat u een ervaring rijker bent. Dat u op deze dag kunt terugkijken met een warm hart en een voldaan gevoel.

Wij kiezen daarom voor catering op maat. Beschouw ons gerust als creatieve kameleons die u een totaalconcept aanbieden overgoten met een culinaire en kleurrijke saus. Wij bieden u de gerechten in een omkadering waar u van houdt met net dat ietsje meer.

Graag willen we u daarom beter leren kennen. Laat ons rond de tafel zitten zodat we onze werkwijze nader uit de doeken kunnen doen. Op deze manier kunnen we in een vrijblijvend gesprek aftasten wat we voor u kunnen betekenen tijdens uw evenement. Een afspraak maken kan heel éénvoudig via ons contactformulier. Eric en Anita zullen dan persoonlijk met u contact opnemen.


Catering VTZ verhuurt zowat 1000 artikels. Altijd nieuwe en verzorgde producten voor uw feest privé of zakelijk. Aarzel niet ons te contacteren...

- Over catering VTZ
- Catering op maat
- Te huur feestmateriaal
- Fotoreportages (798)
- Kalender catering VTZ
- Referenties
- Bedrijfsfolder
- Gerechtenlijst