Zoeken:

Heerlijk feesten met tapas

De hele avond lang het ene hapje na het andere ontdekken en samen genieten van al dat heerlijks. Wie wil dit nu niet? Catering VTZ leeft zich graag uit met vele verwennerijen. Als Cateringbedrijf op maat zijn wij het gewend onszelf steeds weer opnieuw uit te vinden. Wij houden niet van het gewone, het normale... Veelzijdigheid is toch één van onze bekendste kenmerken.

Veelzijdig, Tevreden en Zorgeloos:
Dit zijn de 3 kernwoorden die we aan onze klanten willen overbrengen. En tot op de dag van vandaag is dit ook steeds gelukt. Nu in deze corona-tijden zijn onze ambities daarin niet veranderd. Wij bedenken telkens weer nieuwe manieren om onze doelen te bereiken en met onze tapasschotels is dit niet anders.

Hou je van hartig, zoet of allebei? Wij hebben voor ieder wat wils. Wij leveren alle dagen aan huis, zaterdag, zondag of feestdag het maakt niet uit. Voor ons is het immers altijd feest. 

Is ons tapas-aanbod iets voor jou. Van Spaanse tapas naar vlees- en kaasschotels, of een veggieschotel, of iets dat jullie misschien even zelf samen stellen, bel gerust. Vele kleine gerechtjes maken een feest GROOTS en hoe... De hele avond lang kun je het ene hapje na het andere ontdekken en samen genieten van al dat heerlijks. Hou je van hartig, zoet of allebei? Wij hebben voor ieder wat wils. Wij leveren alle dagen aan huis, zaterdag, zondag of feestdag het maakt niet uit. Voor ons is het immers altijd feest....

Tapasschotel de luxe aan € 13,99 p.p.

Olijven, ansjovis, kaasblokjes, diverse Spaanse salami’s, Spaanse Serranoham, wrap rolletjes met gerookte zalm of gegrilde kip, druiven, tortilla’s, handgerolde gehaktballetjes, nacho's met pikante dipsaus en grissini met kruidenkaas.    


Catering VTZ verhuurt zowat 1000 artikels. Altijd nieuwe en verzorgde producten voor uw feest privé of zakelijk. Aarzel niet ons te contacteren...

- Over catering VTZ
- Catering op maat
- Te huur feestmateriaal
- Fotoreportages (798)
- Kalender catering VTZ
- Referenties
- Bedrijfsfolder
- Gerechtenlijst