Zoeken:

Histamineintolerantie, het onbegrip....

Als je lijdt aan histamineintolerantie stoot dit toch nog heel vaak op onbegrip. Dit maakt het eens zo moeilijk om er mee om te gaan, naast de talrijke diverse symptomen waar je zelf mee worstelt.

Onlangs kreeg ik zo de vraag: "Waarom neem je niet gewoon een pilletje en stop met moeilijk te doen." Mijn eerste reactie was opstappen en bedanken voor de 'gastvrijheid'. Toch liet die opmerking me niet los en besloot ik deze mogelijkheid te onderzoeken. Want zeg nu zelf, wie wil niet gewoon op een veilige manier kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Opnieuw lekker genieten zonder te hoeven nadenken, zonder pijn in de nek, zonder vermoeidheid na de maaltijd, zonder hartkloppingen, zonder gezwollen tong en speekselklieren, zonder jeuk, zonder eczeem enz... Want inderdaad, de symptomen zijn zeer uitgebreid en divers, juist dat maakt het zo moeilijk om hier begrip, een diagnose en behandeling voor te vinden.

Jammer genoeg gaan de meeste pillen gepaard met bijwerkingen. Natuurlijk moet iedereen voor zichzelf uitmaken wat het belangrijkste is in zijn beleving. Weeg steevast de voor en nadelen zeer goed tegen elkaar af. Ga nooit zomaar af op de mening van anderen. Informeer je uitgebreid en vorm een goed doordacht rationeel oordeel alvorens een beslissing te nemen. Je hebt immers maar één gezondheid en die is het belangrijkste dat je ooit in je leven zult bezitten. Wees er zuinig op.


Catering VTZ verhuurt zowat 1000 artikels. Altijd nieuwe en verzorgde producten voor uw feest privé of zakelijk. Aarzel niet ons te contacteren...

- Over catering VTZ
- Catering op maat
- Te huur feestmateriaal
- Fotoreportages (798)
- Kalender catering VTZ
- Referenties
- Bedrijfsfolder
- Gerechtenlijst