Array( [reCaptcha_5fc0fe4fbd72a] => Array ( [0] => De verificatiecode is onjuist. ) )


Afscheid nemen

De koffietafel, deze traditie is zo belangrijk. Het is een moment van afscheid nemen en herinneringen ophalen. Een samenzijn om te delen met vrienden en familie, verdriet maar ook de mooie herinneringen.

Lees meer

Ontbijtdozen

Voor verenigingen en clubs hebben we een mooi alternatief samengesteld voor de vervallen najaarsfeesten, de ontbijtdozen met fairtrade, oxfam en merkproducten...

Lees meer

Verse Catering VTZ confituurtjes

Onze eigen vers gemaakte confituurtjes komen eraan...

Lees meer

Mocktails, verfrissend en natuurlijk.

Een verfrissend drankje, super gezond en natuurlijk. Heerlijk op elk moment van de dag en geen kater achteraf.

Lees meer

Ontbijt op maat

Vanaf heden biedt Catering VTZ ook ontbijten op maat aan. Onze bubbel verkleint, maar dat houdt ons niet tegen om onze verwennerijen op jullie los te laten. Ben je alleen, met zijn tweetjes of in groep van 10 of meer? Laat je niet tegenhouden CONTACTEER ONS.

Lees meer

Lijst van Belgische schrijvers en schrijfsters

Met deze pagina trachten we een zo groot mogelijk aantal Belgische schrijvers en schrijfsters in kaart te brengen...

Lees meer

Onze foodtruck service

Afgelopen weekend mocht onze foodtruck nog eens buiten komen. In Tielen en Gierle werd een literaire tuintoer georganiseerd. Catering VTZ mocht er zijn foodtruck parkeren om de cultuurliefhebbers van een hapje en een drankje te voorzien.

Lees meer

Histamine intolerantie: het onbegrip...

Als je lijdt aan histamineintolerantie stoot dit toch nog heel vaak op onbegrip. Dit maakt het eens zo moeilijk om er mee om te gaan, naast de talrijke diverse symptomen waar je zelf mee worstelt.

Lees meer

Leven met histamine intolerantie

Als kind had ik al een natuurlijke afkeer van melk. Maar omdat ik absoluut geen ochtendmens was en 's morgens geen voeding door mijn strot kreeg, moest ik van mijn moeder minstens een glas melk drinken. Jaren deed ik dit met tegenzin.

Lees meer

Histamine intolerantie

Ik herinner me nog als gisteren de dag waarop ik ontdekte dat ik een vorm van voedselintolerantie had. Natuurlijk ging het hier niet om een gewone voedselintolerantie zoals lactose-intolerantie of gluten-intolerantie.

Lees meer

Onze darmen

De nieuwste bevindingen over gezondheid, een slanke lijn en welzijn dankzij onze voeding is voornamelijk gericht op onze darmen. Wist je dat ons verteringsstelsel en dan in het bijzonder onze darmen ons grootste orgaan is? Onze dunnen darm alleen al meet 9 meter. Ons verteringsstelsel staat via onze voeding ook rechtstreeks in contact met de buitenwereld. Beïnvloeding van de bacteriën is inherent aan deze blootstelling.

Lees meer

Extra Corona tijd

Ik denk dat ik tot die groep behoor die niet altijd de gemakkelijkste weg kiest. Wel probeer ik steeds mijn hart te volgen en dit was niet altijd gemakkelijk. Zo nam ik gedurfde keuzes die me veel hebben bijgeleerd zowel positief als negatief. Vaak werd ik zo teleurgesteld in mijn medemens, ja ook de mensen die heel dicht bij mij staan. Maar steeds kwam ik op mijn pootjes terecht.

Lees meer