Onze ontbijtmanden

Heerlijk... ontbijtmand voor het hele gezin. Ideaal om je zondag mee te beginnen ook na de feestdagen.

Lees meer

Vegetarische Tapasschotel

Gisterenavond kreeg ik de vraag of we ook aan de veggies hadden gedacht. Hier is ons antwoord.

Lees meer

Veilig, stijlvol en heerlijk met tapas

Na die luxe-ontbijtmand helemaal in de stemming om te feesten? Dan is ons tapas-aanbod iets voor jou. Vele kleine gerechtjes maken een feest GROOTS en hoe...

Lees meer

Soep smaakt altijd, zeker in de winter

Niets is zo hartverwarmend en lekker als een verse kom soep. Je kunt het in alle omstandigheden eten en is snel opgewarmd.

Lees meer

Afscheid nemen

De koffietafel, deze traditie is zo belangrijk. Het is een moment van afscheid nemen en herinneringen ophalen. Een samenzijn om te delen met vrienden en familie, verdriet maar ook de mooie herinneringen.

Lees meer

Verse Catering VTZ confituurtjes

Onze eigen vers gemaakte confituurtjes komen eraan...

Lees meer

High Tea steeds populairder in België

De high tea zoals wij die in België kennen vindt ’s middags plaats. Onder het genot van allerlei kopjes thee geniet je van een assortiment kleine hartige en zoete hapjes klein maar fijn.

Lees meer

Mocktails, verfrissend en natuurlijk.

Een verfrissend drankje, super gezond en natuurlijk. Heerlijk op elk moment van de dag en geen kater achteraf.

Lees meer

Ontbijtdozen

Voor verenigingen en clubs hebben we een mooi alternatief samengesteld voor de vervallen najaarsfeesten, de ontbijtdozen met fairtrade, oxfam en merkproducten...

Lees meer

Tapasschotels zijn succes in coronatijd

Onze tapasschotels zijn een overdonderend succes. Tijdens de feestdagen is het fijn om in kleine kring lekker te kunnen smullen van diverse heerlijke hapjes.

Lees meer

Ontbijt op maat

Vanaf heden biedt Catering VTZ ook ontbijten op maat aan. Onze bubbel verkleint, maar dat houdt ons niet tegen om onze verwennerijen op jullie los te laten. Ben je alleen, met zijn tweetjes of in groep van 10 of meer? Laat je niet tegenhouden CONTACTEER ONS.

Lees meer

Onze foodtruck service

Afgelopen weekend mocht onze foodtruck nog eens buiten komen. In Tielen en Gierle werd een literaire tuintoer georganiseerd. Catering VTZ mocht er zijn foodtruck parkeren om de cultuurliefhebbers van een hapje en een drankje te voorzien.

Lees meer